logo Klavergoud

Lichter leven met ACT

ACT-werkplaats

Als je nu bij de hemelpoort zou staan en Petrus zou vragen hoe je geleefd hebt en of je ergens spijt van hebt, wat zou je dan antwoorden? Geweldig, goed, mwah, slecht? Wees eens eerlijk naar jezelf.

Heb je een drukke baan, loopt het privé niet lekker of ervaar je (werk)stress, dan is onze ACT-werkplaats perfect voor jou.

Schrijf je in voor ACT-werkplaats op 5 juli of 19 september Dorst (nabij Breda)

De ACT-werkplaats is een hele toffe en leerzame dag, vol ervaringen en inzichten waar je LEVENSLANG plezier van hebt.

ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) leert je:

Bovendien is ACT leuk, luchtig en werkt het ook nog eens fantastisch. Wees nieuwsgierig en ga er voor. En daar helpen we je natuurlijk bij!

Praktisch

De eerste kans is op woensdag 5 juli. Bij restaurant Beum in Dorst (nabij Breda). Voor slechts € 249,- (exclusief btw) neem je deel in een groep van maximaal 12 personen, inclusief lunch, koffie/thee. En natuurlijk maken we ook gebruik van het prachtige natuurgebied waar we middenin zitten.

Datum: woensdag 5 juli
Tijd: 10 – 17 uur
Locatie: restaurant Beum in Dorst (nabij Breda)
Kosten: € 249,- (exclusief btw, inclusief lunch, koffie/thee)

De tweede mogelijkheid is op dinsdag 19 september. Ook dan heten we je van harte welkom bij restaurant Beum.

Inschrijven

Stuur een mail naar info@klavergoud.nl met je gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats, factuurgegevens (eventueel werkgever en contactpersoon daar).

Na inschrijving ontvang je van ons een mail met een bevestiging van je inschrijving, de factuur en praktische informatie over de dag.

De trainers

Hein Geerts en Sylvia Roovers, beide ervaren ACT-coaches nemen je tijdens deze Werkplaats mee in de wereld van ACT.

Sylvia Roovers

Sylvia Roovers

Hein Geerts

Hein Geerts

Over Klavergoud

Klavergoud coacht professionals en teams naar glansrijke groei! Een traject met Klavergoud geeft energie. Voelt goed, ook als er eerst shit op tafel moet. Met respect voor iedere medewerker, een sterk geloof in de kracht van teams en als steun in de rug voor leiders en management.

In Klavergoud zit een flinke dosis kennis en ervaring: bedrijfskunde, management, communicatie, organisatiepsychologie, coaching, teamcoaching, ondernemerschap. En in de basis zijn de coaches van Klavergoud ook gewoon mensen die hebben ervaren hoe het (werkende) leven is en kan zijn. Met zijn hoogte- en dieptepunten. En alles in die rugzak brengen ze mee om jou, jouw team, jouw organisatie te helpen groeien.

Een hele dag met je hoofd-lijf-hart op weg naar een lichter leven

Contact

Meer info? Bel of mail:
06 24 90 36 31 – Hein
06 53 29 86 62 – Sylvia
info@klavergoud.nl

  • Te veel stress?
  • Onzeker?
  • Angstig?
  • Chaos in je hoofd?

Neem deel aan ACT-werkplaats op 5 juli of 19 september.