logo Klavergoud

1 daagse ACT-Werkplaats

Een ervaring waar je je leven lang plezier van hebt!

Stel je eens voor dat je voor de spiegel staat en jezelf recht in de ogen kijkt. Wat zou je tegen jezelf zeggen als je terugblikt op de afgelopen jaren? Zou je tevreden zijn? Of had je dingen anders willen doen? Op gebied van werk of privé?
Wees eerlijk naar
 jezelf en omarm die kans om elke dag een betere en leukere versie van jezelf te worden. Je leeft nu, dus maak het geweldig, vol passie en zonder spijt!

 Herken je je hierin? Zet gepieker hierover om in actie en en schrijf je in voor onze 1-daagse ACT-werkplaats. 

Schrijf je in voor onze ACT-werkplaats op 26 oktober in Dorst (nabij Breda)

De ACT-werkplaats is een hele toffe en leerzame dag, vol ervaringen en inzichten waar je LEVENSLANG plezier van hebt.

ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) leert je:

Bovendien is ACT leuk, luchtig en werkt het ook nog eens fantastisch. Wees nieuwsgierig en ga er voor. En daar helpen we je natuurlijk bij!

Praktisch

De eerstvolgende keer is op donderdag 26 oktober. Bij restaurant Beum in Dorst (nabij Breda). Voor slechts € 249,- (exclusief btw) neem je deel in een groep van maximaal 12 personen, inclusief lunch, koffie/thee. En natuurlijk maken we ook gebruik van het prachtige natuurgebied waar we middenin zitten.

Datum: donderdag 26 oktober
Tijd: 10 – 17 uur
Locatie: restaurant Beum in Dorst (nabij Breda)
Kosten: € 249,- (exclusief btw, inclusief lunch, koffie/thee)

Inschrijven

Stuur een mail naar info@klavergoud.nl met je gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats, factuurgegevens (eventueel werkgever en contactpersoon daar).

Na inschrijving ontvang je van ons een mail met een bevestiging van je inschrijving, de factuur en praktische informatie over de dag.

De trainers

Hein Geerts en Sylvia Roovers, beide ervaren ACT-coaches nemen je tijdens deze Werkplaats mee in de wereld van ACT.

Sylvia Roovers

Sylvia Roovers

Hein Geerts

Hein Geerts

Over Klavergoud

Klavergoud coacht professionals en teams naar glansrijke groei! Een traject met Klavergoud geeft energie. Voelt goed, ook als er eerst shit op tafel moet. Met respect voor iedere medewerker, een sterk geloof in de kracht van teams en als steun in de rug voor leiders en management.

In Klavergoud zit een flinke dosis kennis en ervaring: bedrijfskunde, management, communicatie, organisatiepsychologie, coaching, teamcoaching, ondernemerschap. En in de basis zijn de coaches van Klavergoud ook gewoon mensen die hebben ervaren hoe het (werkende) leven is en kan zijn. Met zijn hoogte- en dieptepunten. En alles in die rugzak brengen ze mee om jou, jouw team, jouw organisatie te helpen groeien.

In 1 dag zet jij de stap naar een betere en leukere versie van jezelf!

Contact

Meer info? Bel of mail:
06 24 90 36 31 – Hein
06 53 29 86 62 – Sylvia
info@klavergoud.nl

  • Te veel stress?
  • Onzeker?
  • Ontevreden?
  • Chaos in je hoofd?